ADANA / SARIÇAM - Arif Nihat Asya Anaokulu

Arif Nihat Asya Anaokulu

MEHMET AKİF ERSOY MAH. 50 SOK. NO 26 SARIÇAM / ADANA
Vizyon
Çağımızın şartlarına uygun kaliteli eğitim veren, kendi yetenek ve becerilerinin farkında olan, özgüven sahibi, çevre bilincine sahip, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle katılmaya istekli bireyler yetiştiren çağdaş bir eğitim merkezi olmak.
Misyon
Öğrencilerimizi Cumhuriyetin temel niteliklerine, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda, özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde, çağdaş bilgilere ulaşabilen, eleştirel düşünebilen ve üst öğrenime bu donanımla gidecek bireyler olarak yetiştirmek; sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde kendilerini geliştirebilmelerini sağlamak; okul çevresine eğitim, öğretim, bilim ve kültür alanlarında bilgiye ulaşma ve kullanma olanağı sunmaktır.
07.30 -12.30 - 12.30 -17.30
KLİMA
ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ/ BELEDİYE OTOBÜSLERİ/ŞEHİR İÇİ DOLMUŞLAR
Yerleşim Yeri